ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Πολλά φυτά τα οποία φύονται σε ολόκληρο των κόσμο, έχουν φαρμακευτικές χρήσεις, γιατί περιέχουν ενεργά συστατικά που επιδρούν άμεσα και βοηθούν στο σώμα. Χρησιμοποιούνται και στην βοτανοθεραπεία και στη συμβατική ιατρική. Περιέχουν οφέλη τα οποία συχνά στερούνται τα συμβατικά φάρμακα, βοηθώντας την καταπολέμηση των ασθενειών και στηρίζοντας την προσπάθεια του οργανισμού να ανακτήσει την υγεία και ευεξία του.

ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ
(Ιπποκράτης 460 - 370 π.χ)

e mail

Για περισσότερες πληροφορίες των βοτάνων που σ'ενδειαφέρουν ή δεν έχουν αναρτηθεί ακόμη στην λίστα, επικοινωνήστε στο botanatherapy@gmail.com
Καλώς ήρθατε στην ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΒΟΤΑΝΩΝ!!! ΥΠΟΜΟΝΗ.

ΛΥΓΑΡΙΑ - Vitex Agnus

Φυλλοβόλο δέντρο που φθάνει σε ύψος τα 7 μέτρα, με λογχοειδή φύλλα σε σχηματισμό πεντάδας, άνθη χρώματος λιλά και πορτοκαλοκόκκινα μούρα. Περιέχει πτητικό έλαιο, αλκαλοειδή, ιριδοειδή και φλαβονοειδή. Από τα πιο σημαντικά βότανα για την ρύθμιση των γυναικείων ορμονών.
Χορηγείται για εμμηνορροϊκά προβλήματα, ανωμαλία του κύκλου ή καθυστέρηση αυτού. Μπορεί και ρυθμίζει τον χρόνο περιόδου στην ιδανική διάρκεια, αλλά και βοηθάει την αποφυγή των διαφόρων ανεπιθύμητων παρενεργειών όπως πόνους στο στήθος.

1 σχόλιο:

  1. Μου σύστησαν το PremEeze Agnus Castus της Natures, το γνωρίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δείτε επίσης...

Αιθέρια Έλαια

Το απόσταγμα της φύσης.

Aloe Vera

Το θαυματουργό φυτό.

Camu Camu

Φυσικό αντικαταθλιπτικό.

Ιπποφαές

Αντιοξειδωτικό - Αντιβιοτικό

Θεραπευτικά μανιτάρια

Reichi - Shiitake - Maitake