ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Πολλά φυτά τα οποία φύονται σε ολόκληρο των κόσμο, έχουν φαρμακευτικές χρήσεις, γιατί περιέχουν ενεργά συστατικά που επιδρούν άμεσα και βοηθούν στο σώμα. Χρησιμοποιούνται και στην βοτανοθεραπεία και στη συμβατική ιατρική. Περιέχουν οφέλη τα οποία συχνά στερούνται τα συμβατικά φάρμακα, βοηθώντας την καταπολέμηση των ασθενειών και στηρίζοντας την προσπάθεια του οργανισμού να ανακτήσει την υγεία και ευεξία του.

ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ
(Ιπποκράτης 460 - 370 π.χ)

e mail

Για περισσότερες πληροφορίες των βοτάνων που σ'ενδειαφέρουν ή δεν έχουν αναρτηθεί ακόμη στην λίστα, επικοινωνήστε στο botanatherapy@gmail.com
Καλώς ήρθατε στην ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΒΟΤΑΝΩΝ!!! ΥΠΟΜΟΝΗ.

ACAI BERRY

ACAI BERRY
Είναι ένα μικρό σκούρο μοβ φρούτο που φύεται στα τροπικά δάση του Αμαζονίου. Θεωρείται από τις καλύτερες υπερτροφές για δύναμη, ενέργεια και αντοχή. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, αμινοξέα, ωμέγα, λιπαρά οξέα, βιταμίνες, μέταλλα, φυτικές ίνες και στερόλες. Περιέχει μεγάλα επίπεδα σιδήρου, ασβεστίου και υδατανθράκων. Μπορεί και συμβάλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού, καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες, αποτρέποντας τις βλάβες των κυττάρων. Προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα, μειώνει την χοληστερίνη και σταθεροποιεί το σάκχαρο στο αίμα. Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και έτσι συμβάλει με φυσικό τρόπο στην απώλεια βάρους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης...

Αιθέρια Έλαια

Το απόσταγμα της φύσης.

Aloe Vera

Το θαυματουργό φυτό.

Camu Camu

Φυσικό αντικαταθλιπτικό.

Ιπποφαές

Αντιοξειδωτικό - Αντιβιοτικό

Θεραπευτικά μανιτάρια

Reichi - Shiitake - Maitake