ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Πολλά φυτά τα οποία φύονται σε ολόκληρο των κόσμο, έχουν φαρμακευτικές χρήσεις, γιατί περιέχουν ενεργά συστατικά που επιδρούν άμεσα και βοηθούν στο σώμα. Χρησιμοποιούνται και στην βοτανοθεραπεία και στη συμβατική ιατρική. Περιέχουν οφέλη τα οποία συχνά στερούνται τα συμβατικά φάρμακα, βοηθώντας την καταπολέμηση των ασθενειών και στηρίζοντας την προσπάθεια του οργανισμού να ανακτήσει την υγεία και ευεξία του.

ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ
(Ιπποκράτης 460 - 370 π.χ)

e mail

Για περισσότερες πληροφορίες των βοτάνων που σ'ενδειαφέρουν ή δεν έχουν αναρτηθεί ακόμη στην λίστα, επικοινωνήστε στο botanatherapy@gmail.com
Καλώς ήρθατε στην ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΒΟΤΑΝΩΝ!!! ΥΠΟΜΟΝΗ.

ARONIA MELANOCARPA


ARONIA MELANOCARPA
Ένα από τα πιο πολύτιμα φαρμακευτικά φυτά που προέρχεται από την Β. Αμερική και τον Ν. Καναδά. Έχει πέντε φορές μεγαλύτερη ποσότητα σε πολυφαινόλες από το σταφύλι, βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β3, Β6, Β9, Ε, Κ, Ρ και ιχνοστοιχεία. Ισχυρό αντιοξειδωτικό περιέχει ανθοκυανίνες, πολυφαινόλες, ταννίνες, ισταμίνες, σεροτονίνες. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη καρδιοπαθειών και χοληστερόλης, κατά των νευρολογικών διαταραχών, των φλεγμονών του ουροποιητικού, και γενικά την αναζωογόνηση και αντιγήρανση του οργανισμού. Προστατεύει από την ακτινοβολία και την ραδιενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης...

Αιθέρια Έλαια

Το απόσταγμα της φύσης.

Aloe Vera

Το θαυματουργό φυτό.

Camu Camu

Φυσικό αντικαταθλιπτικό.

Ιπποφαές

Αντιοξειδωτικό - Αντιβιοτικό

Θεραπευτικά μανιτάρια

Reichi - Shiitake - Maitake