ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Πολλά φυτά τα οποία φύονται σε ολόκληρο των κόσμο, έχουν φαρμακευτικές χρήσεις, γιατί περιέχουν ενεργά συστατικά που επιδρούν άμεσα και βοηθούν στο σώμα. Χρησιμοποιούνται και στην βοτανοθεραπεία και στη συμβατική ιατρική. Περιέχουν οφέλη τα οποία συχνά στερούνται τα συμβατικά φάρμακα, βοηθώντας την καταπολέμηση των ασθενειών και στηρίζοντας την προσπάθεια του οργανισμού να ανακτήσει την υγεία και ευεξία του.

ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ
(Ιπποκράτης 460 - 370 π.χ)

e mail

Για περισσότερες πληροφορίες των βοτάνων που σ'ενδειαφέρουν ή δεν έχουν αναρτηθεί ακόμη στην λίστα, επικοινωνήστε στο botanatherapy@gmail.com
Καλώς ήρθατε στην ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΒΟΤΑΝΩΝ!!! ΥΠΟΜΟΝΗ.

GOJI BERRY

GOJI BERRY
 Αυτά τα πολύτιμα μούρα φύονται στην Κίνα και στο Θιβέτ και είναι γνωστά για τις φαρμακευτικές τους ιδιότητες. Ένα εξαιρετικά θρεπτικό φρούτο με αντιοξειδωτικά και αντιγηραντικά αποτελέσματα, πλούσιο σε αμινοξέα, μέταλλα, βιταμίνη C, β-καροτίνη, σίδηρο ενώ η πλούσια περιεκτικότητα του  σε ανθοκυανίνες μπορούν και καταπολεμούν την πρόωρη γήρανση και κόπωση του οργανισμού. Παρεμποδίζει τις βλάβες του συκωτιού, μειώνει την γλυκόζη στο αίμα ενώ υποστηρίζει την λειτουργία των νεφρών. Γενικά βοηθάει για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, καταπολεμώντας ασθένειες και παθήσεις. Το συναντάμε και με την ονομασία Lycium. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης...

Αιθέρια Έλαια

Το απόσταγμα της φύσης.

Aloe Vera

Το θαυματουργό φυτό.

Camu Camu

Φυσικό αντικαταθλιπτικό.

Ιπποφαές

Αντιοξειδωτικό - Αντιβιοτικό

Θεραπευτικά μανιτάρια

Reichi - Shiitake - Maitake