ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Πολλά φυτά τα οποία φύονται σε ολόκληρο των κόσμο, έχουν φαρμακευτικές χρήσεις, γιατί περιέχουν ενεργά συστατικά που επιδρούν άμεσα και βοηθούν στο σώμα. Χρησιμοποιούνται και στην βοτανοθεραπεία και στη συμβατική ιατρική. Περιέχουν οφέλη τα οποία συχνά στερούνται τα συμβατικά φάρμακα, βοηθώντας την καταπολέμηση των ασθενειών και στηρίζοντας την προσπάθεια του οργανισμού να ανακτήσει την υγεία και ευεξία του.

ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ
(Ιπποκράτης 460 - 370 π.χ)

e mail

Για περισσότερες πληροφορίες των βοτάνων που σ'ενδειαφέρουν ή δεν έχουν αναρτηθεί ακόμη στην λίστα, επικοινωνήστε στο botanatherapy@gmail.com
Καλώς ήρθατε στην ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΒΟΤΑΝΩΝ!!!

GINSENG KOREAN PANAX

GINSENG PANAX COREAN
Πολλοί το θεωρούν το φάρμακο για όλες τις ασθένειες, η Κορεάτικη ρίζα έχει τονωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Είναι ένα άριστο τονωτικό του εγκεφάλου και έτσι έχουμε περισσότερη παραγωγή ενδοφρίνης, βοηθώντας τον οργανισμό να κρατήσει σε μια ισορροπία τις ορμόνες. Μειώνει τη συναισθηματική φόρτιση και το άγχος, αυξάνει την πνευματική διαύγεια και εγρήγορση, τονώνει το ανοσοποιητικό και το νευρικό σύστημα. Επίσης μπορεί και μειώνει την κόπωση, αυξάνει την αντοχή και βελτιώνει τα επίπεδα τεστοστερόνης και παραγωγής σπέρματος στον άνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης...

Αιθέρια Έλαια

Το απόσταγμα της φύσης.

Aloe Vera

Το θαυματουργό φυτό.

Camu Camu

Φυσικό αντικαταθλιπτικό.

Ιπποφαές

Αντιοξειδωτικό - Αντιβιοτικό

Θεραπευτικά μανιτάρια

Reichi - Shiitake - Maitake