ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Πολλά φυτά τα οποία φύονται σε ολόκληρο των κόσμο, έχουν φαρμακευτικές χρήσεις, γιατί περιέχουν ενεργά συστατικά που επιδρούν άμεσα και βοηθούν στο σώμα. Χρησιμοποιούνται και στην βοτανοθεραπεία και στη συμβατική ιατρική. Περιέχουν οφέλη τα οποία συχνά στερούνται τα συμβατικά φάρμακα, βοηθώντας την καταπολέμηση των ασθενειών και στηρίζοντας την προσπάθεια του οργανισμού να ανακτήσει την υγεία και ευεξία του.

ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ
(Ιπποκράτης 460 - 370 π.χ)

e mail

Για περισσότερες πληροφορίες των βοτάνων που σ'ενδειαφέρουν ή δεν έχουν αναρτηθεί ακόμη στην λίστα, επικοινωνήστε στο botanatherapy@gmail.com
Καλώς ήρθατε στην ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΒΟΤΑΝΩΝ!!! ΥΠΟΜΟΝΗ.

MACA

MACA
Ένα αρχαίο φυτό από το Περού, γνωστό στους ιθαγενείς των Άνδεων εδώ και χιλιάδες χρόνια. Προσφέρει στον οργανισμό ενέργεια, αντοχή, δύναμη και αύξηση της σεξουαλικότητας. Είναι πλούσια σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία όπως ψευδάργυρο, ασβέστιο, μαγνήσιο, σελήνιο και σίδηρο. Επίσης περιέχει ωφέλιμα λιπαρά οξέα καθώς και πολυσακχαρίτες. Χρησιμοποιείται συνήθως για την τόνωση της λίμπιντο, αλλά και σε περιπτώσεις ανικανότητας και στειρότητας. Ενισχύει το ανοσοποιητικό, βοηθάει τις διαταραχές του κύκλου και της εμμηνόπαυσης, ενώ συνιστάται και για την ελαφρά αντικαταθλιπτική της δράση. Μπορεί και αυξάνει την ενέργεια και ζωτικότητα του οργανισμού, συμβάλει στην αντιγήρανση και στα συμπτώματα κατά της οστεοπόρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης...

Αιθέρια Έλαια

Το απόσταγμα της φύσης.

Aloe Vera

Το θαυματουργό φυτό.

Camu Camu

Φυσικό αντικαταθλιπτικό.

Ιπποφαές

Αντιοξειδωτικό - Αντιβιοτικό

Θεραπευτικά μανιτάρια

Reichi - Shiitake - Maitake