ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Πολλά φυτά τα οποία φύονται σε ολόκληρο των κόσμο, έχουν φαρμακευτικές χρήσεις, γιατί περιέχουν ενεργά συστατικά που επιδρούν άμεσα και βοηθούν στο σώμα. Χρησιμοποιούνται και στην βοτανοθεραπεία και στη συμβατική ιατρική. Περιέχουν οφέλη τα οποία συχνά στερούνται τα συμβατικά φάρμακα, βοηθώντας την καταπολέμηση των ασθενειών και στηρίζοντας την προσπάθεια του οργανισμού να ανακτήσει την υγεία και ευεξία του.

ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ
(Ιπποκράτης 460 - 370 π.χ)

e mail

Για περισσότερες πληροφορίες των βοτάνων που σ'ενδειαφέρουν ή δεν έχουν αναρτηθεί ακόμη στην λίστα, επικοινωνήστε στο botanatherapy@gmail.com
Καλώς ήρθατε στην ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΒΟΤΑΝΩΝ!!! ΥΠΟΜΟΝΗ.

WHEATGRASS

WHEATGRASS
Το σιταρόχορτο είναι ο βλαστός, ο οποίος προέρχεται από σπόρο σιταριού της ποικιλίας Καμούτ. Ο χυμός του, καθαρίζει το αίμα και ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Περιέχει τεράστια ποσότητα χλωροφύλλης, βιταμίνες Α,Β,C,Ε, Κ, καθώς και πλήθος μεταλλικών στοιχείων όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, φωσφόρο, ψευδάργυρο. Η χλωροφύλλη του, είναι πάρα πολύ ευεργετική για τον οργανισμό, είναι αντιβακτηριακή, αναπλάθει το αίμα, επανακτά την γονιμότητα γιατί περιέχει υψηλής ποσότητας μαγνησίου και έτσι χτίζει ένζυμα και αναπλάθει τις σεξουαλικές ορμόνες, είναι η μόνη που περιέχει πάνω από 100 στοιχεία που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός και είναι μη τοξική σε οποιαδήποτε ποσότητα, αναπλάθει τους ιστούς, εξουδετερώνει τοξίνες που βρίσκονται μέσα στον οργανισμό μας κ.α πολλά. Ο χυμός του έχει την ιδιότητα να θεραπεύει  με  τοπική χρήση εγκαύματα, τραύματα, μολύνσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης...

Αιθέρια Έλαια

Το απόσταγμα της φύσης.

Aloe Vera

Το θαυματουργό φυτό.

Camu Camu

Φυσικό αντικαταθλιπτικό.

Ιπποφαές

Αντιοξειδωτικό - Αντιβιοτικό

Θεραπευτικά μανιτάρια

Reichi - Shiitake - Maitake