ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Πολλά φυτά τα οποία φύονται σε ολόκληρο των κόσμο, έχουν φαρμακευτικές χρήσεις, γιατί περιέχουν ενεργά συστατικά που επιδρούν άμεσα και βοηθούν στο σώμα. Χρησιμοποιούνται και στην βοτανοθεραπεία και στη συμβατική ιατρική. Περιέχουν οφέλη τα οποία συχνά στερούνται τα συμβατικά φάρμακα, βοηθώντας την καταπολέμηση των ασθενειών και στηρίζοντας την προσπάθεια του οργανισμού να ανακτήσει την υγεία και ευεξία του.

ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ
(Ιπποκράτης 460 - 370 π.χ)

e mail

Για περισσότερες πληροφορίες των βοτάνων που σ'ενδειαφέρουν ή δεν έχουν αναρτηθεί ακόμη στην λίστα, επικοινωνήστε στο botanatherapy@gmail.com
Καλώς ήρθατε στην ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΒΟΤΑΝΩΝ!!!

CHLORELLA


CHLORELLA
Είναι ένα πράσινο κυτταροειδές φύκι, αλλά και η υψηλότερη πηγή χλωροφύλλης. Έτσι το να λαμβάνουμε αρκετή χλωροφύλλη με την διατροφή μας μακροπρόθεσμα, μπορεί να έχει εξαιρετική αντιγηραντική δράση, αλλά θέτουμε και γερές βάσεις για μακροζωία. Έχει την ικανότητα να απομακρύνει από τον οργανισμό μας τις τοξίνες και συμβάλλει στην φυσική αποτοξίνωση του από την έκθεση σε ακτινοβολία, τη δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα, την χημική τοξικότητα διαφόρων ζιζανιοκτόνον, φυτοφαρμάκων και μυκητοκτόνων. Αποτοξινώνει τον οργανισμό, αποβάλλοντας τα βλαβερά μέταλλα με φυσικό τρόπο μέσω του εντέρου. Βοηθάει στις συσπάσεις του εντέρου, αναδομεί την χλωρίδα, και απορροφά τα δηλητήρια. Επίσης ηρεμεί, διεγείρει τον μεταβολισμό, και την παραγωγή ενζύμων που είναι καταλύτες για σχεδόν κάθε βιοχημική αντίδραση σε όλες τις διεργασίες του μεταβολισμού. Αυξάνει την ενεργητικότητα και την ζωντάνια του οργανισμού, επειδή αυξάνει την αιμοσφαιρίνη, το μέσο μεταφοράς του οξυγόνου στο αίμα, δηλαδή οξυγονώνει και καθαρίζει το αίμα, είναι το απαραίτητο μέσο για την δημιουργία υγιών κυττάρων και την απόκτηση περισσότερης ενεργητικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης...

Αιθέρια Έλαια

Το απόσταγμα της φύσης.

Aloe Vera

Το θαυματουργό φυτό.

Camu Camu

Φυσικό αντικαταθλιπτικό.

Ιπποφαές

Αντιοξειδωτικό - Αντιβιοτικό

Θεραπευτικά μανιτάρια

Reichi - Shiitake - Maitake