ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Πολλά φυτά τα οποία φύονται σε ολόκληρο των κόσμο, έχουν φαρμακευτικές χρήσεις, γιατί περιέχουν ενεργά συστατικά που επιδρούν άμεσα και βοηθούν στο σώμα. Χρησιμοποιούνται και στην βοτανοθεραπεία και στη συμβατική ιατρική. Περιέχουν οφέλη τα οποία συχνά στερούνται τα συμβατικά φάρμακα, βοηθώντας την καταπολέμηση των ασθενειών και στηρίζοντας την προσπάθεια του οργανισμού να ανακτήσει την υγεία και ευεξία του.

ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ
(Ιπποκράτης 460 - 370 π.χ)

e mail

Για περισσότερες πληροφορίες των βοτάνων που σ'ενδειαφέρουν ή δεν έχουν αναρτηθεί ακόμη στην λίστα, επικοινωνήστε στο botanatherapy@gmail.com
Καλώς ήρθατε στην ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΒΟΤΑΝΩΝ!!! ΥΠΟΜΟΝΗ.

ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΡΔΟ - Black Garlic


BLACK GARLIC
Προέρχεται από την Ταϊλάνδη και την Κορέα και είναι 100% φυσικό προϊόν, που μετά από μια πολύμηνη διαδικασία ωριμάνσεως κάτω από αυστηρώς ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία παίρνει αυτό το χρώμα. Όλη αυτή η διαδικασία της ζυμώσεως αποσβένει την βαριά και έντονη μυρωδιά και την δυνατή του γεύση. Το κύριο ενεργό συστατικό του σκόρδου, είναι η αλλισίνη γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, όπου βρέθηκε να έχει διπλάσιες ποσότητες από το κλασσικό σκόρδο, που το κάνει να διαφέρει με αποτέλεσμα την καλύτερη αντιμετώπιση των επιθέσεων από τις ελεύθερες ρίζες, γι΄αυτό το λόγο και το κατατάσσουν στην κατηγορία υπερτροφή.
Ενισχυμένες οι θεραπευτικές ιδιότητες του, όπως αντιμικροβιακή, αντιβιοτική, αντιφλεγμονώδη και αντιμυκητιακή δράση. Μπορεί και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, χαμηλώνει την υψηλή αρτηριακή πίεση, ενισχύει  το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στην πρόληψη του κρυώματος και της γρίπης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης...

Αιθέρια Έλαια

Το απόσταγμα της φύσης.

Aloe Vera

Το θαυματουργό φυτό.

Camu Camu

Φυσικό αντικαταθλιπτικό.

Ιπποφαές

Αντιοξειδωτικό - Αντιβιοτικό

Θεραπευτικά μανιτάρια

Reichi - Shiitake - Maitake