ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Πολλά φυτά τα οποία φύονται σε ολόκληρο των κόσμο, έχουν φαρμακευτικές χρήσεις, γιατί περιέχουν ενεργά συστατικά που επιδρούν άμεσα και βοηθούν στο σώμα. Χρησιμοποιούνται και στην βοτανοθεραπεία και στη συμβατική ιατρική. Περιέχουν οφέλη τα οποία συχνά στερούνται τα συμβατικά φάρμακα, βοηθώντας την καταπολέμηση των ασθενειών και στηρίζοντας την προσπάθεια του οργανισμού να ανακτήσει την υγεία και ευεξία του.

ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ
(Ιπποκράτης 460 - 370 π.χ)

e mail

Για περισσότερες πληροφορίες των βοτάνων που σ'ενδειαφέρουν ή δεν έχουν αναρτηθεί ακόμη στην λίστα, επικοινωνήστε στο botanatherapy@gmail.com
Καλώς ήρθατε στην ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΒΟΤΑΝΩΝ!!! ΥΠΟΜΟΝΗ.

CAMU CAMU

CAMU CAMU
Αυτά τα μικρά μοβ-κόκκινα φρούτα που φύονται στα τροπικά δάση του Αμαζονίου, είναι ένα φυσικό φαρμακείο. Ένα φρούτο, με περισσότερη βιταμίνη C από κάθε άλλο, έχει μια σειρά από ευεργετικές επιδράσεις στον οργανισμό αντιοξειδωτικές και φυτοχημικές. Περιέχει αμινοξέα, β-καροτένιο, ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο, ριβοφλαβίνη και θειαμίνη. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, επιδρούν στον εγκέφαλο και ενεργοποιούν χημικές ουσίες που βοηθούν στην βελτίωση της διάθεσης με αποτέλεσμα να θεωρούνται φυσικά αντικαταθλιπτικά. Καταπολεμούν την αρτηριοσκλήρωση και την ασθένεια του Πάρκινσον, βοηθούν στην πνευματική διαύγεια και εγρήγορση και προλαμβάνουν και καταπολεμούν το κρυολόγημα και την γρίπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης...

Αιθέρια Έλαια

Το απόσταγμα της φύσης.

Aloe Vera

Το θαυματουργό φυτό.

Camu Camu

Φυσικό αντικαταθλιπτικό.

Ιπποφαές

Αντιοξειδωτικό - Αντιβιοτικό

Θεραπευτικά μανιτάρια

Reichi - Shiitake - Maitake