ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Πολλά φυτά τα οποία φύονται σε ολόκληρο των κόσμο, έχουν φαρμακευτικές χρήσεις, γιατί περιέχουν ενεργά συστατικά που επιδρούν άμεσα και βοηθούν στο σώμα. Χρησιμοποιούνται και στην βοτανοθεραπεία και στη συμβατική ιατρική. Περιέχουν οφέλη τα οποία συχνά στερούνται τα συμβατικά φάρμακα, βοηθώντας την καταπολέμηση των ασθενειών και στηρίζοντας την προσπάθεια του οργανισμού να ανακτήσει την υγεία και ευεξία του.

ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ
(Ιπποκράτης 460 - 370 π.χ)

e mail

Για περισσότερες πληροφορίες των βοτάνων που σ'ενδειαφέρουν ή δεν έχουν αναρτηθεί ακόμη στην λίστα, επικοινωνήστε στο botanatherapy@gmail.com
Καλώς ήρθατε στην ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΒΟΤΑΝΩΝ!!! ΥΠΟΜΟΝΗ.

CATUABA

CATUABA
Γνωστό και ως το δένδρο της αγάπης, φύεται στα δάση του Αμαζονίου.  Ο φλοιός του έχει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδες, αναλγητικές ιδιότητες. Τα οφέλη του είναι πάρα πολλά για τον άνθρωπο και χρησιμοποιείται για να αυξάνει την ενεργητικότητα, βελτιώνει την μνήμη, βοηθάει στα νεύρα και διώχνει την κατάθλιψη. Ενισχύει το αίμα, το συκώτι και το κυκλοφορικό. Αλλά το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι μπορεί και διεγείρει την ανδρική λίμπιντο. Η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος που προκαλεί, έχει σαν αποτέλεσμα την καλύτερη ροή του αίματος στο ανδρικό μόριο και έτσι έχουμε μεγαλύτερη και ισχυρότερη στύση. Γενικά χρησιμοποιείται για την ενίσχυση του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης...

Αιθέρια Έλαια

Το απόσταγμα της φύσης.

Aloe Vera

Το θαυματουργό φυτό.

Camu Camu

Φυσικό αντικαταθλιπτικό.

Ιπποφαές

Αντιοξειδωτικό - Αντιβιοτικό

Θεραπευτικά μανιτάρια

Reichi - Shiitake - Maitake