ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Πολλά φυτά τα οποία φύονται σε ολόκληρο των κόσμο, έχουν φαρμακευτικές χρήσεις, γιατί περιέχουν ενεργά συστατικά που επιδρούν άμεσα και βοηθούν στο σώμα. Χρησιμοποιούνται και στην βοτανοθεραπεία και στη συμβατική ιατρική. Περιέχουν οφέλη τα οποία συχνά στερούνται τα συμβατικά φάρμακα, βοηθώντας την καταπολέμηση των ασθενειών και στηρίζοντας την προσπάθεια του οργανισμού να ανακτήσει την υγεία και ευεξία του.

ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ
(Ιπποκράτης 460 - 370 π.χ)

e mail

Για περισσότερες πληροφορίες των βοτάνων που σ'ενδειαφέρουν ή δεν έχουν αναρτηθεί ακόμη στην λίστα, επικοινωνήστε στο botanatherapy@gmail.com
Καλώς ήρθατε στην ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΒΟΤΑΝΩΝ!!! ΥΠΟΜΟΝΗ.

LINGO BERRY

LINGON BERRY
Προέρχεται από τα Σκανδιναβικά δάση και πρόκειται για ένα κόκκινο, ξινό φρούτο που το συναντάμε σε αειθαλείς θάμνους. Θεωρούνται ισχυρά, φυσικά αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτικά πλούσια σε πολυφαινόλες, φλαβονοειδή, βιταμίνες A, C, χαλκό και σίδηρο. Προστατεύουν τον οργανισμό, τα αιμοφόρα αγγεία και τους νευρικούς ιστούς. Μπορούν και μειώνουν το σάκχαρο στο αίμα, προλαμβάνουν καρδιακές παθήσεις, καταπολεμούν τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος και γενικά τα βακτήρια και τις μολύνσεις του σώματος. Το συναντάμε και με την ονομασία red whothleberries ή mountain cranberries.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης...

Αιθέρια Έλαια

Το απόσταγμα της φύσης.

Aloe Vera

Το θαυματουργό φυτό.

Camu Camu

Φυσικό αντικαταθλιπτικό.

Ιπποφαές

Αντιοξειδωτικό - Αντιβιοτικό

Θεραπευτικά μανιτάρια

Reichi - Shiitake - Maitake