ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Πολλά φυτά τα οποία φύονται σε ολόκληρο των κόσμο, έχουν φαρμακευτικές χρήσεις, γιατί περιέχουν ενεργά συστατικά που επιδρούν άμεσα και βοηθούν στο σώμα. Χρησιμοποιούνται και στην βοτανοθεραπεία και στη συμβατική ιατρική. Περιέχουν οφέλη τα οποία συχνά στερούνται τα συμβατικά φάρμακα, βοηθώντας την καταπολέμηση των ασθενειών και στηρίζοντας την προσπάθεια του οργανισμού να ανακτήσει την υγεία και ευεξία του.

ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ
(Ιπποκράτης 460 - 370 π.χ)

e mail

Για περισσότερες πληροφορίες των βοτάνων που σ'ενδειαφέρουν ή δεν έχουν αναρτηθεί ακόμη στην λίστα, επικοινωνήστε στο botanatherapy@gmail.com
Καλώς ήρθατε στην ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΒΟΤΑΝΩΝ!!! ΥΠΟΜΟΝΗ.

SUMA ROOT

SUMA ROOT
Η φήμη του είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια, στις χώρες της Ν.Αμερικής, για την καρδιοαναπνευστική λειτουργία και την μυική υπερτροφία του. Περιέχει 152 στοιχεία και 19 αμινοξέα χρήσιμα για ένα υγιές οργανισμό. Χρησιμοποιείται για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, την χρόνια κόπωση και την έλλειψη ενέργειας. Συντελεί στην μυική ενδυνάμωση και την ενίσχυση της αντοχής με φυσικό τρόπο, τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και εξισορρόπηση του σακχάρου στο αίμα. Επίσης χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, τις ορμονικές διαταραχές. Γενικά η ρίζα κινητοποιεί τον οργανισμό να ανακτήσει την συνολική του ευεξία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης...

Αιθέρια Έλαια

Το απόσταγμα της φύσης.

Aloe Vera

Το θαυματουργό φυτό.

Camu Camu

Φυσικό αντικαταθλιπτικό.

Ιπποφαές

Αντιοξειδωτικό - Αντιβιοτικό

Θεραπευτικά μανιτάρια

Reichi - Shiitake - Maitake